Jurgen Van Doorne en zijn team zijn dé referentie voor schilderwerken in Sint-Niklaas. Muren, plafonds, maar ook meer gespecialiseerde schilder- en renovatiewerken komen aan bod. En dat zowel binnen als buiten. Ben je op zoek naar een professioneel en betrouwbaar schildersbedrijf?

Neem contact op en wij komen vrijblijvend bij je langs

Schilderwerken van topniveau in Sint-Niklaas

Perfectionisme is ons handelsmerk. Ons team zorgt ervoor dat alle details precies kloppen. Enkel zo krijgen we een resultaat dat goed genoeg is voor onze klanten. Door elke dag die kwaliteit te garanderen zijn we bij onze klanten in een mum van tijd uitgegroeid tot dé referentie in Sint-Niklaas.

Bijzondere schilder-, lak- en renovatiewerken

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor standaard schilderwerken van muren en plafonds. Wij beschikken ook over een uitgebreid arsenaal aan bijzondere schilder-, lak- en renovatietechnieken. Ook deuren, ramen, maatkasten, plinten en allerhande decoratieve verftechnieken zitten in onze vingers. Of wat dacht je van kalktechnieken of Venetiaans stucwerk?

Een degelijke voorbereiding van de schilderwerken …

Elke job bereiden we minutieus voor. Voor we beginnen dekken we alles zorgvuldig af zodat we het interieur niet onnodig vuil maken. Vervolgens schuren we elke oneffenheid op het te schilderen oppervlak weg.

… en een verzorgde afwerking

Na het plaatsen van de grondlaag kijken we de muren en de plafonds nogmaals grondig na om de laatste gebreken weg te plamuren. Een lichte schuurbeurt later krijgen de muren pas hun definitieve afwerkingslagen. Als alles klaar is, ruimen we alles netjes op én we geven de geschilderde ruimte een grondige stofzuigbeurt.

Vernissen en beitsen van trappen

Kan je trap een laagje verf gebruiken? Wij zijn tevens gespecialiseerd in beitsen en vernissen van houtwerk, zoals wandlijsten, plafondlijsten, rozetten en meer.

Ben je op zoek naar een schilder in de regio Sint-Niklaas?

Neem contact op