Je zoekt een professionele schilder uit de regio Mechelen? Jurgen Van Doorne en zijn team verzorgen al ruim 20 jaar schilderwerken in de provincie Antwerpen. Je kunt bij ons terecht voor het schilderen van muren, plafonds, maar ook meer gespecialiseerde schilder- en renovatietechnieken. Wij schilderen zowel binnen als buiten.

Neem contact op en wij komen vrijblijvend bij je langs

Schilderwerken van topniveau in Mechelen

Een goeie schilder is een perfectionist. Ons team zorgt ervoor dat alle details precies juist zitten. Enkel zo krijgen we een resultaat dat goed genoeg is voor onze klanten. Door voortdurend te streven naar kwaliteit hebben we de laatste jaren naam en faam verworven in Mechelen. We zijn uitgegroeid tot dé referentie van de regio.

Bijzondere schilder-, lak- en renovatiewerken

Ons team verzorgt niet alleen standaard schilderwerken van muren en plafonds. Wij beschikken ook over een uitgebreid arsenaal aan bijzondere schilder-, lak- en renovatietechnieken. Deuren, ramen, maatkasten, plinten en allerhande decoratieve verftechnieken zitten in onze vingers. Maar ook voor kalktechnieken of Venetiaans stucwerk ben je bij ons aan het juiste adres.

Naast schilderwerken ook vernissen en beitsen mogelijk

Is je trap dringend aan een laagje vernis of beits toe? Wij plaatsen eveneens verschillende soorten sierlijsten (moluren): wandlijsten, plafondlijsten, rozetten, …

Een degelijke voorbereiding van de schilderwerken …

Bij elke job is de voorbereiding cruciaal. Voor we beginnen dekken we alles zorgvuldig af zodat we het interieur niet onnodig vuil maken. Daarna beginnen de eigenlijke voorbereidende werken, waarbij we elke oneffenheid wegschuren.

… en een verzorgde afwerking

Na het plaatsen van de grondlaag kijken wij de muren en de plafonds nogmaals grondig na om de laatste gebreken weg te plamuren. Deze geplamuurde delen krijgen dan nog een lichte schuurbeurt. Pas nadien volgen de afwerkingslagen. Als alles klaar is, ruimen we alles netjes op én we geven de geschilderde ruimte een grondige stofzuigbeurt.

Ben je op zoek naar een schilder in de regio Mechelen?

Neem contact op