Zoek je naar een vakbekwame schilder voor het uitvoeren van schilderwerken in Londerzeel? Vertrouw dan op Jurgen Van Doorne uit het nabijgelegen Bornem. Jurgen leerde het schildersvak van zijn vader. Inmiddels beschikt hij al over meer dan twintig jaar ervaring. Als perfectionist streeft Jurgen altijd naar de hoogste kwaliteitsnorm. Hij staat samen met zijn schildersteam garant voor verfijnd schilderwerk. Als dé schilder voor Klein-Brabant en omstreken, voert Jurgen Van Doorne ook regelmatig schilderwerken uit in Londerzeel. Wil je schilderwerken laten uitvoeren in Londerzeel? Contacteer Jurgen Van Doorne voor een eerste vrijblijvende plaatsbezoek. Tijdens een tweede bezoek ontvang je een offerte.

Welke schilderwerken voert Jurgen Van Doorne uit in Londerzeel?

Jurgen Van Doorne biedt een totaalservice voor alle mogelijke schilderwerken, binnen én buiten. Indien gewenst geven wij je interieur een complete make-over. Zo schilderen we alle muren, plafonds, deuren, ramen, maatkasten, plinten,….

Naast deze standaard schilderwerken specialiseerde Jurgen zich in een hele waaier van decoratieve verftechnieken. Deze geven elk een uniek eindresultaat, rechtstreeks afkomstig van de hand van de meester. Ook beitsen of vernissen van houtwerk is perfect mogelijk. Kortom, voor alle schilderwerken in Londerzeel ben je bij Jurgen en zijn gemotiveerde schilders aan het juiste adres.

Waarom Jurgen Van Doorne kiezen voor schilderwerken in Londerzeel?

Met Jurgen Van Doorne kiest je allereerst iemand die afkomstig is uit de eigen streek. Jurgen woont in Puurs, zijn werkatelier ligt in Bornem. Londerzeel ligt dus vlakbij voor het uitvoeren van de gewenste schilderwerken.

Jurgen Van Doorne streeft voor elke schilderopdracht naar de hoogste afwerkingsgraad. Goed is niet goed genoeg. Het moet perfect zijn! Dit omvat een grondige voorbereiding, een piekfijne afwerking én … de juiste verfkeuze.

Wil je een prijsofferte voor schilderwerken in Londerzeel?

Maak je afspraak met Jurgen Van Doorne voor een vrijblijvend plaatsbezoek