Je zoekt een professionele schilder uit de regio Antwerpen? Dan zijn Jurgen Van Doorne en zijn team de aangewezen partner. Al meer dan 20 jaar verzorgen wij schilderwerken in de ruime regio rond Antwerpen. Zowel voor alledaagse als gespecialiseerde schilder- en renovatietechnieken kun je bij ons terecht. En dat zowel binnen als buiten.

Neem contact op en wij komen vrijblijvend bij je langs

Verfijnde schilderwerken zijn ons vak

Schilderen is een kwestie van details. Onze schilders streven dan ook altijd naar perfectionisme. Want alleen verfijnd schilderwerk is goed genoeg voor onze klanten. Door altijd hetzelfde topniveau te bereiken hebben wij de voorbije jaren heel wat klanten kunnen overtuigen. Het maakt ons tot een van de meest gerespecteerde schildersbedrijven van Antwerpen.

Een uitgebreid aanbod aan schildertechnieken

Wij beschikken over een uitgebreid arsenaal aan bijzondere schilder-, lak- en renovatietechnieken. Daardoor kunnen wij zowel binnen als buiten vrijwel elke schildersjob aan. Dus niet alleen muren en plafonds, maar ook deuren, ramen, maatkasten, plinten en allerhande decoratieve verftechnieken hebben wij in de vingers. Denk aan kalktechnieken of Venetiaans stucwerk, voor een exclusieve uitstraling.

Naast schilderwerken ook vernissen en beitsen mogelijk

Ben je op zoek naar een schilder om je trap te vernissen of te beitsen? Ook dat behoort tot ons aanbod. Wij plaatsen eveneens verschillende soorten sierlijsten (moluren): wandlijsten, plafondlijsten, rozetten, …

Een degelijke voorbereiding van de schilderwerken …

Doe je een beroep op ons schilderteam, dan zorgen wij niet alleen voor een schitterend resultaat, we trachten ook de hinder zoveel mogelijk te beperken. Voor we starten met schilderen, dekken we zorgvuldig alles af wat niet geschilderd wordt. Elke oneffenheid of scheur werken we volledig weg.

… en een verzorgde afwerking

Na het plaatsen van de grondlaag kijken wij de muren en de plafonds nogmaals grondig na om de laatste gebreken weg te plamuren. Deze geplamuurde delen krijgen dan nog een lichte schuurbeurt. Pas nadien volgen de afwerkingslagen. Als alles klaar is, ruimen we alles netjes op én we geven de geschilderde ruimte een grondige stofzuigbeurt.

Ben je op zoek naar een schilder in de regio Antwerpen?

Neem contact op