Verbonden door perfectie.

Al meer dan 20 jaar bezorgt Yerga zijn klanten een zorgeloze renovatie of afwerking van hun nieuwbouwproject. Het bedrijf is doorheen de jaren gegroeid, maar onze waarden zijn hetzelfde gebleven: kwaliteit, menselijkheid en betrouwbaarheid.

Van één schilder tot een complementair team.

Jurgen Van Doorne erfde de liefde voor het schildersvak van zijn vader en leermeester, Fons. Na ettelijke jaren als werknemer in dienst, richtte hij in 2005 de bvba Van Doorne op. Yerga was geboren! Ondertussen kan het bedrijf rekenen op een sterke ploeg die Jurgens oog voor detail deelt en staat Yerga voor kwaliteit op vlak van schilderwerken, behangwerken, raamdecoratie, vloeren én totaalprojecten. Door onze dienstverlening, op verzoek van onze klanten, uit te breiden, bieden we vandaag een totaalservice voor een volledige make-over van je interieur.

Jouw rust is onze zorg.

Stiekem snak je naar de afwerking van je nieuwbouw of gewoon naar een frisse wind in huis. Een tijdloze kleur op de muren, stijlvolle vloerbekleding, moderne zonwering … Maar de rompslomp en het geknoei schrikken je af en je hebt geen zin in half werk. Je wil dat alles in één keer wordt uitgevoerd en wil vooral géén compromissen op de afwerking. Net daarom is er Yerga! Onze ambitie is om je vlekkeloos en zorgeloos door de werken te helpen. Dat doen we door te werken met experts en door de lat hoog te leggen voor onszelf. We streven naar perfectie, voor jou, maar ook voor ons eigen eergevoel.

Hopelijk zien we je niet snel terug … tenzij voor iets nieuws!

Wat we doen, doen we goed. Geen onafgewerkte hoekjes, geen papier dat na drie jaar loskomt van de muur. Enkel als jíj beslist dat je iets nieuws wil, staat Yerga te springen om je opnieuw te ontzorgen. Door deze duurzame aanpak win jij, winnen wij en wint het milieu.

Nieuwe producten of technieken? Wij zijn mee!

Nieuwe behangsoorten, nieuwe trends in raamdecoratie, nieuwe verftechnieken … De wereld staat niet stil en jij wil natuurlijk het beste van het beste. Daarom laat Yerga zijn expertise voortdurend meegroeien met de tijd, en omarmen we elke innovatie die onze service nog kan verbeteren.

Een flexibele actieradius

We werken vanuit Klein-Brabant, maar zien het groot. De meeste van onze klanten wonen in de regio’s rond en tussen Brussel, Mechelen, Antwerpen en Sint-Niklaas of kennen ons uit deze streek. Maar op verzoek van gekende klanten ontzorgen we overal.