Jouw droominterieur realiseren? Dat doen we stap voor stap. Op die manier kan jij eenvoudig het hele proces, van begin tot einde, mee volgen. Benieuwd naar wat er je te wachten staat? We nemen je alvast mee door de stappen van onze samenwerking.

Stap 1: Het beeld schetsen van jouw droominterieur

Neem je contact met ons op? Dan komen we graag bij je langs. Tijdens dit gesprek kijken we naar de huidige situatie en jouw toekomstvisie. We bespreken niet alleen de gewenste sfeer en stijl, maar hebben ook oog voor praktische zaken zoals de ondergrond en de nodige technieken. Heb je vooraf een moodboard gemaakt? Dan kan dat ons zeker helpen om advies te geven op maat van jouw woning, budget en wensen.

Stap 2: Een offerte op maat

Op basis van jouw voorkeuren schatten we de kostprijs in van het proces. Heb je vragen over de offerte? Geen probleem. Wij sturen deze niet zomaar op, maar leveren hem persoonlijk bij je af. Zo kunnen we alles samen overlopen en is alles meteen duidelijk.

Stap 3: Deskundig kleur- en stijladvies

Dankzij onze veelvuldige samenwerking met interieurarchitecten hebben wij een uitgebreide expertise opgebouwd in kleur- en stijladvies. Zo kunnen we jou deskundig advies geven dat volledig afgestemd is op jouw voorkeuren. Zodra je onze offerte bevestigd hebt, bepalen we aan de hand van onze staalboeken welke kleur verf of behangpapier het best bij je interieur past. Wil je ook nieuwe gordijnen of een nieuwe vinyl- of laminaatvloer? Dan gaan we eerst een kijkje nemen in de toonzaal van onze leverancier. Daar maken we efficiƫnt een selectie van jouw favoriete materialen en kleuren. Thuis kan je dan alle stalen afstemmen op je meubels om een perfect beeld te vormen van het uiteindelijke resultaat. Twijfel je nog? Dan maken we voor jou een simulatie. Weg twijfel, weg zorgen!

Stap 4: De werken

Na de kleur- en materiaalkeuze gaat ons team aan de slag. We voeren de behang- of schilderwerken uit, leggen vinyl of laminaat en plaatsen gordijnen. Dit kan zelfs terwijl jij van een deugddoende vakantie geniet, zodat je na je vakantie letterlijk thuiskomt in je nieuwe interieur. Je ziet het: dankzij het team van Yerga heb je in een handomdraai het interieur waar je al jarenlang van droomde!

Stap 5: Genieten maar!

Van het eerste contact tot de oplevering van je project: dankzij onze jarenlange ervaring, onze vakkundigheid, onze gedrevenheid en onze passie ontzorgen we je tijdens het hele proces. Het resultaat: zodra we jouw voordeur achter ons dicht trekken, kan jij genieten!

 

Wil jij je interieur onder handen nemen en ben je op zoek naar een interieurspecialist die je schilder- en behangwerk tot in de puntjes verzorgt? Maak een afspraak, dan realiseren we samen het interieur van je dromen!