Eersteklas vinyl, laminaat en tapis-plain.

Vloerbekleding

Een nieuwe look voor je interieur begint bij je vloer. Met een stijlvolle vloer in vinyl, laminaat of vast tapijt, geplaatst door Yerga, creëer je in elke ruimte een eigentijds gevoel.

Ultiem gebruikscomfort

Krijg je regelmatig bezoekers over de vloer? Dan zijn vinyl en laminaat jouw ideale vloerbekleding. Beide materialen zijn immers slijtvast en uiterst onderhoudsvriendelijk. En dat komt bovenop de knappe uitstraling en de brede waaier aan kleuren en motieven waaruit gekozen kan worden! Mag het zelfs nog ietsje meer zijn? Met een massieve toplaag op je laminaat of luxury vinyl tiles ademt je woonkamer straks pure klasse.

Meer vloer, minder stress

Vloeren is niet voor iedereen weggelegd. Daarom vergaarden we bij Yerga alle expertise om jou van A tot Z uit de wind te zetten. Wij zorgen voor:

  • De analyse en een perfecte egalisering van de ondergrond indien nodig.

  • De inkorting van deuren en andere aanpassingen.

  • Een vlotte plaatsing van je vloer.

  • Een nauwkeurige afwerking.

Jouw rol: kiezen uit de stalen van verschillende kwaliteitsmerken (Novilon, Quick Step, moduleo, …).

Deel van een totaalproject

Moet je nieuwbouw volledig worden aangekleed? Of ga je voor een complete make-over van je interieur? Bij Yerga kunnen we na de plaatsing van de vloer ook je muren schilderen of behangen, ze decoreren met plinten of sierlijsten (moulures), het plafond schilderen, en je ramen opwaarderen met stijlvolle raamdecoratie op maat. De voordelen van een totaalproject door Yerga: maar één offerte, één contactpersoon en één keer werken!