Schilderwerken tot in de puntjes.

Schilderwerken

Schilders met een onfeilbaar oog voor detail zijn dun gezaaid. Yerga koestert zijn vakmensen, daardoor garanderen wij onze klanten steeds een hoogwaardige afwerking.

Jij vraagt, wij schilderen

Een nieuw kleurtje op de muren zetten, je kasten in een nieuw jasje steken of je hele interieur (her)inrichten. Met ons breed scala aan professionele schilder-, lak-, vernis-, beits- en renovatietechnieken, brengen we bij Yerga elke schilderopdracht tot een goed einde. Ook je plafonds, deuren, ingebouwde kasten, trappen en plinten zijn voor ons natuurlijk geen probleem. Wandlijsten, plafondlijsten of rozetten aanbrengen? Bij Yerga ben je voor heel je project aan het juiste adres! We vertrekken vanuit je wensen en natuurlijk van onze ervaring met schilderwerken.

Ook voor je buitenschilderwerken kan je bij ons terecht:

Van persoonlijk kleuradvies tot een piekfijne afwerking

Ben je nog op zoek naar een leuke, nieuwe kleur voor je woonkamer? Of twijfel je of de tint die je in gedachten hebt goed gaat staan? Geen nood! Bij Yerga doen we meer dan schilderen. Zaakvoerder Jurgen Van Doorne gaat met jou rond de tafel zitten om je woondromen te bespreken. Tijdens het gesprek geeft hij je persoonlijk kleuradvies. Met duizenden verschillende kleuren om uit te kiezen, vinden we samen de tint die je zoekt. Een simulatie op onze tablet maakt je toekomstige woning al tastbaar. Eens je keuze gemaakt is, zorgen we voor de juiste verf van hoge kwaliteit zodat alles wordt uitgevoerd zoals afgesproken, tot het laatste detail. We doen alles van A tot Z om je woning de nieuwe look te geven waar je van droomt!

Goed begonnen is half gewonnen

Een goede voorbereiding is essentieel voor een mooi eindresultaat. Bij Yerga nemen we onze tijd om de omgeving rond de schilderwerken zorgvuldig af te dekken en oneffenheden in de ondergrond nauwkeurig weg te werken door te schuren en vervolgens een gepaste grondlaag aan te brengen.

Ons elastisch herstelsysteem

Barstjes in je muur of plafond? Dankzij het herstelsysteem dat we bij Yerga hebben ontwikkeld, worden ze onzichtbaar en blijven ze langdurig weg.

Decoratieve verftechnieken

Mag het iets meer zijn dan een effen kleur? Jurgen vertelt je graag over onze decoratieve verftechnieken, denk maar aan kalktechnieken en Venetiaans stucwerk.

Een duurzame keuze

Door te werken met verf op basis van natuurlijke grondstoffen en door ons afvalwater zelf te reinigen, beperken we de milieuhinder van onze schilderwerken tot een minimum.

Voor elk schilderwerk de juiste verf

Elke verf heeft zijn kwaliteiten. Daarom kiezen we bij Yerga steeds voor het meest geschikte merk voor jouw project. We werken steeds met kwaliteitsverf van bijvoorbeeld Herbol, Sikkens, Rewah of Jotun.

Ons recept voor succesvolle schilderwerken

Zo ziet je persoonlijke traject bij Yerga eruit:

  1. Jurgen komt op afspraak bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.
  2. Je vertelt ons over je wensen, waarna Jurgen de volledige ruimte opmeet en de ondergrond analyseert.
  3. Spreekt onze aanpak je aan? Dan maken we een offerte op maat, die we ook persoonlijk komen toelichten.
  4. Vervolgens kiezen we samen de kleuren en verf uit. Jurgen geeft met plezier advies, maar jij beslist!
  5. We leggen samen de timing van de werken vast, rekening houdend met de levertermijn van de verf en jouw agenda.
  6. De werken worden nauwkeurig voorbereid, uitgevoerd en afgewerkt. We ruimen natuurlijk ook alles netjes achter ons op.