Raamdecoratie op maat van je ramen en wensen.

Mooie raamdecoratie doet wonderen voor je woning. Yerga laat je interieur herleven met handgemaakte gordijnen of moderne lamellen die perfect aanpassen.

Een halve oplossing is geen oplossing

Zien je vensters er maar kaal uit? Kijken de buren mee op je tv? Ben je je oude gordijnen beu? Een goedkope oplossing vind je overal. Voor raamdecoratie op maat zoek je echter beter een professional. Door zijn jarenlange ervaring in interieurbouw is Jurgen Van Doorne perfect in staat in te schatten welke kleuren en types raamdecoratie goed bij je woning passen. Bovendien werkt hij enkel met echte vakmensen die geen steekje laten vallen bij de opmeting en plaatsing van je raamdecoratie.

De ene raamdecoratie is de andere niet. Ontdek je opties!

De hedendaagse mogelijkheden voor raamdecoratie gaan ver voorbij de traditionele overgordijnen en glasgordijnen. Wat dacht je van strakke horizontale lamellen in hout, alu, kunststof of handige verticale lamellen, in sfeervolle (duo)rolgordijnen, praktische plisségordijnen of eigentijdse Japanse paneelgordijnen? Bij Yerga weten we niet alleen wat mogelijk is, we geven je ook persoonlijk advies en zorgen voor een piekfijne plaatsing van je raamdecoratie op maat.

Zo realiseren we je raamdecoratie op maat

  1. Jurgen komt vrijblijvend langs voor een kennismaking en een impressie van je woning.
  2. We bespreken je wensen en stijl en doen alvast de eerste opmetingen en analyses.
  3. Jurgen neemt zijn tijd om het ideale materiaal met jou uit te zoeken. Hij neemt je mee naar de toonzaal van de groothandel, waar je verschillende systemen kan vergelijken en stalen meekrijgt om definitief een keuze te maken.
  4. Met exacte opmetingen stelt Jurgen een correcte offerte op die hij persoonlijk komt toelichten. Afhankelijk van de levertermijnen spreken we samen een plaatsingsperiode af.
  5. Afspraken en beloften komt Jurgen natuurlijk stipt na!