Van droom tot droominterieur zonder zorgen.

Interieurprojecten

Bellen, e-mailen, facturen betalen … De coördinatie van je interieurinrichting kost al snel een hoop tijd en energie. Een samenwerking met Yerga bespaart je veel gedoe, voor, tijdens én na de werken.

Een zorgeloos traject

Zin in een nieuw interieur zonder rompslomp? Dan heb je nood aan een betrouwbare partner, Yerga bijvoorbeeld. Jurgen Van Doorne geeft je persoonlijk advies en regelt de uitvoering van al je gewenste werken. Yerga ontfermt zich over je vloer, muren, plafonds en raamdecoratie. Voor elk deel van je project hebben we een expert in huis. Voor structurele ingrepen is samenwerking met een interieurarchitect een must om je hele interieurproject tot in de puntjes te verzorgen.

Jouw smaak met onze ervaring

Weet je precies wat je wil? Heb je een idee, maar nog geen kleur of materiaal in gedachten? Of ben je nog op zoek naar inspiratie? Jurgen adviseert je in de mate die jij wil. Op basis van zijn ervaring schat hij goed in wat werkt en doet hij persoonlijke suggesties op basis van jouw woning. Aangezien hij niet alleen bedrijfsvoerder is, maar zelf met twee voeten in het vak staat, weet hij ook precies wat technisch mogelijk is en waar je achteraf het meest tevreden over bent.

Geen uitdaging is ons te groot

Misschien heb je complexe opdrachten of onregelmatige ruimtes. Bij Yerga zien we geen problemen, enkel uitdagingen, die we graag willen oplossen. Dankzij ons team van vakmensen met diverse specialiteiten kunnen we elk project aan. Lees meer over onze:

  • Schilderwerken
  • Buitenschilderwerken
  • Behangwerken
  • Vloerbekleding
  • Raamdecoratie