Buitenschilderwerken die je (woning) doen stralen.

Oogt je woning wat ouderwets? Met een likje verf geef je haar een heel nieuw elan. Jurgen Van Doorne en zijn team adviseren je over verfrissende kleuren voor je gevel of buitenschrijnwerk en voeren de werken volledig uit.

Weg met vocht, rot en groenaanslag

Buitenschilderwerken hebben niet alleen esthetische voordelen. Met de juiste verf voorkom je namelijk dat vocht, algen of schimmels vat krijgen op je gevel of buitenschrijnwerk. Van verven tot beitsen en van kunststof tot metaal of hout: bij Yerga hebben we alle knowhow in huis om je gevel, ramen, deuren, poorten en dakgoten in topconditie te houden.

We staan voor je klaar voor, tijdens én na de uitvoering

  • Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom nemen we bij Yerga de tijd om rustig te bespreken wat je wensen zijn, je woning of tuinelementen te analyseren en de ondergrond voor te bereiden op de schilderwerken. Zit je met houtrot? We herstellen de schade voor we de verfpotten opentrekken.
  • Schilderen doen we steeds in de zomer, bij droog weer. Dankzij de goede voorbereiding, kunnen de schilderwerken vlot verlopen. We werken alles tot in de laatste hoekjes en kantjes af.
  • Na de werken blijven we jaarlijks in contact om zeker te zijn dat de schilderwerken nog in goede staat zijn. Indien nodig plannen we een moment om een nieuwe, beschermende laag aan te brengen, waardoor je woning weer een hele tijd bestand is tegen de natuurelementen.

Hoogwaardige schilderwerken gaan voor Yerga hand in hand met eersteklas service. Jouw taak? Genieten van je terras of vakantie terwijl onze schilders het beste geven van zichzelf!